Menu Weselne
Zupa
- Tradycyjny Rosół z domowym makaronem
Dane Główne (3 do wyboru)
- Kotlet Schabowy po Staropolsku
- De volaille
- Tradycyjna Rolada Śląska
- Luzowane udko z kurczaka
- Pierś Kurczęcia zapiekana z suszonymi pomidorami i mozarellą
Dodatki (3 do wyboru)
- Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
- Frytki
- Kluski Śląskie
- Ryż
- Ziemniaki pieczone z czosnkiem i ziołami
Surówki (3 do wyboru)
- Marchew z pomarańczą i śmietaną
- Modra kapusta
- Seler z rodzynkami i orzechami
- Mizeria z koperkiem
- Buraczki z jabłkiem
- Kapusta pekińska z warzywami w sosie jogurtowym
- Warzywa po królewsku
Deser (1 do wyboru)
- Lody waniliowe z musem owocowym
- Sernik po wiedeńsku
- Szarlotka na ciepło z sosem z czekolady i bitą śmietaną
Przystawki Zimne (7 do wyboru)
- Deska serów
- Deska swojskich mięs i wędlin
- Pasztet własnej produkcji
- Jajka na cztery pory roku
- Tymbaliki drobiowe
- Galantyna
- Śledź na trzy sposoby
- Roladki z szynki z musem chrzanowym
- Filet białej ryby w sosie greckim
- Schab nadziewany śliwką i morelą
- Tradycyjna sałatka warzywna
- Sałatka z tuńczykiem
- Sałata grecka
- Sałatka polinezyjska z serem żółtym, ananasem i kukurydzą
- Sałatka capresse z pomidorami i mozarelląi dressingiem bazyliowo - czosnkowym
Dania na Gorąco Podane Późną Porą (2 do wyboru)
- Barszcz czerwony z krokietem/pasztecikiem
- Żurek z białą kiełbasą i jakiem
- Węgierska Zupa gulaszowa
- Bigos myśliwski z grzybami
Napoje Gorące:
- Kawa, herbata
- Napoje zimne:
- Woda z cytryną i miętą, soki owocowe (0,5l / osoba)
Dodatki:
- Tort weselny
- Ciasto własnego wypieku
- Ciasto deserowe
- Ciasteczka weselne
- Fontanna czekoladowa
- Przystawka
- Owoce na stołach
Pozostajemy otwarci na Państwa propozycje.
Serdecznie Zapraszamy.